Monta street

Amsterdam,het Mekka van straatvoetbal. Een samenkomst van verschillende culturen op de straten wat straatvoetbal een verscheidenheid van stijlen gaf. Een stad die de geboorteplaats is van een leger aan straatvoetballers die wereldwijd bekend zijn. Benen die net zo hard kunnen rennen als een luipaard en bewegingen die net zo snel zijn als de reactietijd van een cobra. Jedi Mind tricks en principes van een utopische keizer. 

Het duurde niet lang voordat Amsterdam een toevluchtsoord werd voor de pelgrims van het straatvoetbal, die kwamen om de skills van Amsterdam Oost, Zuidoost, West en de Noordzijde te aanschouwen. Elk gebied heeft zijn aangewezen Koning. Na enkele jaren bereikte de jeugd een ongekend niveau. Ze worden meesters in hun vak. Uren en uren brachten ze door op hun asfalttempels. In hun hoofd reperteren ze constant de perfecte moves. Uiteindelijk voeren ze ze uit tot een Sun Tzu-niveau van perfectie. 

MONTA STREET is een echte afspiegeling van de straten omdat het de mode en cultuur van de straat vertegenwoordigt. Het richt zich op ‘s werelds meest populaire levensstijl: straatvoetbal en freestyle voetbal. Straat– en freestyle voetbal is persoonlijke expressie. Het gaat erom geen angst te tonen en respect te eisen door je tegenstander te bestrijden met vaardigheid, techniek en intelligentie. Het is rauw, het is confronterend en het gaat over het vermogen om jezelf te zijn en je staande te houden tegen elke concurrent, in elke omgeving, in elke straat ter wereld. 

Maar straatvoetbal overstijgt de term ‘sport’. Het is meer. Straatvoetbal is een levensstijl. Het bevat de elektriciteit van het spel, de pulserende en dynamische mode-elementen van de straat. 

Samen met onze partner Monta Street hebben wij de officiele Panna Knock Out Ball ontwikkeld. De Panna Knock Out x Monta Street Street Match ball is een blijk van respect voor onze levensstijl. Gedetailleerd met onze taal en wortels. Gemaakt voor en door straatvoetballers. Deze samenwerking draait om een ode brengen aan de scene. De totale opbrengst zal worden gedoneerd aan Panna evenementen over heel de wereld. Op deze manier kunnen we kampioenschappen blijven creëren en het podium behouden om onze levensstijl te kunnen laten shinen. Bestel de bal hier en support de scene.