433 X Panna Knock Out Masters Tournament

Aan het eind van December waren we als Panna Knock Out aanwezig bij de 24 uur durende livestream van 433 op YouTube. We organiseerde de 433 X Panna Knock Out Masters toernooi. We zijn trots om te zetten dat we te zien waren op het grootste voetbal platform in de wereld.

Spelers 433 X Panna Knock Out Masters

In het 433 X Panna Knock Out Masters toernooi namen verschillende straatvoetballers het tegen elkaar op. De winnaar werd gekroond als kampioen van het 433 X Panna Knock Out toernooi. Op dit toernooi waren grote spelers aanwezig die het tegen elkaar opnamen. De volgende grote namen waren aanwezig; Easy Man, Leammsi, Omar Hamouta, Boukami, Hakim Amrani, Nasser el Jackson, Mustafa Caliskan, Mehdi Amri, Zohair Arbib, Frank Jobarteh, Anass el Jackson en Adje el Jackson. Deze show werd gehost door de gruwelijke freestyler TOMV. Hij presenteerde het toernooi, interviewde enkele spelers en zorgde dat de show op een gruwelijke manier gehost werd.

Concept Panna Pro League

Binnen het 433 X Panna Knock Out Masters toernooi werd er met een speciaal concept gespeeld, de Panna Pro League. Hierin nemen  spelers het voor de wedstrijd tegen elkaar op om de beste skill te laten zien. Degene met de beste skill begint met balbezit. Vervolgens is er tijdens de drie minuut durende wedstrijd een regel, Panna is KO, valt er geen panna? Dan zal de jury beslissen wie de beste skills heeft laten terugkomen. De jury beoordeeld de spelers ook over het geheel van de wedstrijd op skills. Ze geven bij iedere wedstrijd de spelers een cijfer. De jury bestond uit Amin B, Mohammed Reda 10, en Achie Tarhouchi.

Mehdi Amri

Winner

De winnaar van het toernooi 433 X Panna Knock Out Masters is Mehdi Amri geworden na een gruwelijke finale tegen Anas Boukami.