Header Header
Contact
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook

Voetbalscholen

> Laureus PannAcademy
> Voetbalscholen
> Amsterdam
Boerhaaveplein
> Amsterdam
Makassarplein
> Beverwijk
Olieslagerslaan
> Portretten
   
Voetbalscholen
Locatie:
Olieslagerslaan, Beverwijk
Coaches:
Zohair Arbib (Europees kampioen Panna 2x2 en kwartfinalist World Cup Panna KO) & Ufuk Ülker (runner up World Cup Panna KO 2014 en meervoudig Nederlands jeugdkampioen Panna KO)
Periode:
6 april t/m 26 oktober 2015
(met uitzondering van de schoolvakanties)
Dag:
Maandag
Tijden:
19:00 tot 20:00 uur
Deelname:
Gratis
Wil je nog meedoen of meer informatie? Mail dan naar
info@pannaknockout.com
.
 
Partners
 
Olieslagerslaan

Voetbalschool

 

De 'Zohair & Ufuk Voetbalschool' van de Laureus PannAcademy biedt jongens en meiden van 11 t/m 14 jaar een fantastische kans. Je leert van de beste pannaspelers Zohair Arbib en Ufuk Ulker de mooiste straatvoetbaltricks, krijgt training in straatvoetbal en mag heel veel spelen in jouw buurt. Daarnaast gaan we meedoen aan drie grote straatvoetbaltoernooien en organiseren we een buurtactiviteit met een Panna Knock Out toernooi.

 
Laureus PannAcademy Voetbalschool

Voetbalschool

 

Je moet uit de buurt komen en een half jaar lang iedere week (op tijd) komen en je goed gedragen. Daarnaast moet je je in willen zetten voor de buurtactiviteit en voor je team als je meedoet aan een voetbaltoernooi in een andere wijk of stad. Voor degenen die hun best doen hebben we een mooi sporttenue klaarliggen en wordt er een meet & greet geregeld met een van de ambassadeurs van Laureus Nederland.

Ben je ouder dan 14, maar wil je ook wat voor de buurt doen?

Dat kan! De helden van Panna KO hebben bijvoorbeeld assistentie nodig bij de trainingen, bij het vervoer naar de toernooien en voor de hapjes en drankjes op de buurtactiviteit. Voor vragen hierover zijn alle jongeren en ouders altijd welkom voor en na de wekelijkse trainingen.

 

Buurtfeest

 

Op 24 augustus 2015 organiseren Zohair en Ufuk samen met de deelnemers van de PannAcademy Beverwijk een buurtfeest van 16:00 tot 20:00 uur. Meer informatie over de activiteiten volgt.

 
Zohair Arbib

Zohair Arbib

 

Beverwijk – Samen met Ufuk Ülker begint de 21-jarige Zohair Arbib een Laureus PannAcademy in Beverwijk. Met de sport waar hij zijn hart aan heeft verpand als middel wil hij de jongens uit de buurt op het rechte pad houden en ze belangrijke waarden bijbrengen. Net zoals panna dat bij hem heeft gedaan.

Lees verder in het portret van Zohair >>

 
Ufuk Ulker

Ufuk Ulker

 

Beverwijk - Zeg je Ufuk Ulker, dan zeg je snelheid. Voor veel pannaspelers is de vaart waarmee Ufuk de bal van voet tot voet laat gaan onnavolgbaar en niet te overwinnen. Deze slimme techniek bracht Ufuk al erg ver, hij werd namelijk tweede op het Wereldkampioenschap Panna KO in de Amsterdamse Paradiso in 2014.

Lees verder in het portret van Ufuk >>

..
Laureus

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark