Header Header Header
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Datum
Woensdag 25 februari  2015
Tijden
14:00 - 18:00 uur
Spelers
Iedereen kan zich tussen 13:30 en 14:00 uur inschrijven om mee te spelen
Plaats
Stadshal (Achteringang Schouwburg de Kampanje, Bernhardplein 10, 1781 HH Den Helder)
Toegang
€ 5,- voor iedereen (ook spelers)
Voorverkoop
Schouwburg de Kampanje/ www.kampanje.nl
 
Ga naar de Agenda

 

 

 
Grand Slam Den Helder

Eén van de officiële voorrondes van de European Cup Panna Knock Out wordt dit jaar wederom gehouden in de Stadshal van schouwburg de Kampanje in Den Helder. Op 25 februari 2015 worden tickets uitgedeeld aan de winnaars van de categorieën Jeugd tot 15 jaar, Heren vanaf 15 jaar en Dames.

Voor de vijfde keer wordt in de Stadshal een voorronde gehouden van het EK Panna Knock Out.  Iedereen mag meedoen en je hoeft geen talent te hebben. Iedereen maakt kans om te winnen en alles draait om respect en lol. Dus kom langs en geef je ter plekke op bij de inschrijfbalie in de Stadshal. Het event duurt van 14.00 tot 18.00 uur.

B-Brave bij Panna Knock Out!

Ook als je niet mee wilt spelen is er van alles te beleven. Geniet van de wedstrijden, luister naar de lekkere beats van een geweldige DJ gedurende het toernooi, kijk naar bijzondere demonstraties, probeer “freerunnen” eens uit en kijk hoe hard je kunt schieten. Een van de hoogtepunten van deze middag is een optreden van de populaire boyband B-Brave! Zij eindigden als derde in het succesvolle X-factor en scoorden sindsdien vele hits. Dit mag je dus niet missen! 

Kaarten zijn slechts 5 euro en verkrijgbaar bij de kassa van de Kampanje, via de website van de Kampanje en bij Rik’s Bodylanguage, Willemsoord 29B.

Partners

Het toernooi wordt o.a. mogelijk gemaakt door het Wijkconvenant, Schouwburg de Kampanje, Stichting Paranti, Jongerenwerk Den Helder, Sportservice Den Helder en Sportservice Nederland.

..
Learn how to play Panna Knock Out

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark