Header Header Header
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Datum
Woensdag 26 februari  2014
Tijden
14:00 - 18:00 uur
Spelers
Iedereen kan zich tussen 13:30 en 14:00 uur inschrijven om mee te spelen
Plaats
Stadshal (Achteringang Schouwburg de Kampanje, Bernhardplein 10, 1781 HH Den Helder)
Toegang
€ 5,- voor iedereen (ook spelers)
Voorverkoop
Schouwburg de Kampanje/ www.kampanje.nl
 
Ga naar de Agenda

 

 

 
Grand Slam Den Helder

Eén van de officiële voorrondes van de World Cup Panna Knock Out wordt dit jaar wederom gehouden in de Stadshal van schouwburg de Kampanje in Den Helder. Op 26 februari 2014 worden tickets uitgedeeld aan de winnaars van de categorieën Jeugd tot 15 jaar, Heren vanaf 15 jaar en Dames.

Voor degene die mee willen spelen

Tussen 13.30 en 14.00 uur kunnen jullie je inschrijven. Je mag daarna gelijk naar binnen. Als je zeker wilt zijn dat je mee kan spelen kom dan dus tussen 13.30 – 14.00 uur. Kom je later, dan zou het kunnen dat je je ook nog kunt inschrijven, maar vol is vol.

Naast straatvoetbal is er dit jaar van alles te beleven.

Diverse workshops of activiteiten, waar iedereen aan mee mag doen, staan op het programma. Denk aan BMX fietsen en Freerunning. Er is een graffiti-demonstratie en een aantal mensen uit het publiek kunnen zelfs deelnemen aan een graffiti-workshop.

Het wordt een groot spektakel in de Stadshal met de grote Pannakooi als middelpunt. Hier vinden veel wedstrijden plaats. DJ Jeffrey staat achter de draaitafel tijdens het toernooi en zorgt de hele middag voor muziek. Iedereen kan meespelen, ook als je geen ervaring hebt met straatvoetbal. Tussen de wedstrijden door laat balkunstenaar Josh “the Dreamer” zijn tricks zien.

Het spektakel wordt compleet gemaakt met live optredens van Tur-G, bekend van de soundtrack van de film “De groeten van Mike”, en een optreden van de streetdance groep “2crew4you”.  Dit mag je niet missen!

Entree

De entreeprijs is voor iedereen 5 euro bij binnenkomst! Er mogen maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Om zeker te zijn van entree kunnen de kaarten ook vooraf gekocht worden bij schouwburg de Kampanje. Kaarten zijn  ook te koop via de site www.kampanje.nl.

Partners

Het toernooi wordt o.a. mogelijk gemaakt door het Wijkconvenant, Schouwburg de Kampanje, Stichting Paranti, Jongerenwerk Den Helder, Sportservice Den Helder en Sportservice Nederland.

..
Learn how to play Panna Knock Out

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark