Header Header Header
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Datum
Woensdag 20 februari  2013
Tijden
14:00 - 18:00 uur
Spelers
Iedereen kan zich tussen 13:30 en 14:00 uur inschrijven om mee te spelen
Plaats
Stadshal (Achteringang Schouwburg de Kampanje, Bernhardplein 10, 1781 HH Den Helder)
Toegang
€ 5,- voor iedereen (ook spelers)
Voorverkoop
Schouwburg de Kampanje/ www.kampanje.nl
 
Ga naar de Agenda

 

 

 
Grand Slam Den Helder

Eén van de officiële voorrondes van de World Cup Panna Knock Out wordt dit jaar voor de derde keer gehouden in de Stadshal van schouwburg de Kampanje in Den Helder. Op 20 februari 2013 worden tickets uitgedeeld aan de winnaars van de categorieën Jeugd tot 15 jaar, Heren vanaf 15 jaar en Dames. Optredens zijn er van Kraantje Pappie, Mo Boutaka en Joshua The Dreamer!

Voor degene die mee willen spelen

Tussen 13.30 en 14.00 uur kunnen jullie je inschrijven. Je mag daarna gelijk naar binnen. Als je zeker wilt zijn dat je mee kan spelen kom dan dus tussen 13.30 – 14.00 uur. Kom je later, dan zou het kunnen dat je je ook nog kunt inschrijven, maar vol is vol.

Maar ook voor het publiek is er veel te zien!

Buiten de aangemelde spelers zal ook de absolute top komen spelen in een overdonderende show ondersteund met vette beats en special effects. In de grote Panna kooi valt er naast voetbal veel te zien. Een demo van de koning van de panna’s en het gek maken van tegenstanders: Mo Boutaka. En wat te denken van een freestyleshow van “Joshua the Dreamer”! Een absoluut talent met een uitmuntend gevoel voor show. Hij is te zien in verschillende commercials en tv-programma’s.

 
Joshua The Dreamer

Maar ook niemand minder dan Kraantje Pappie reist af naar Den Helder voor een uniek optreden!  Bekend van het nummer “Waar is Kraan?”. Dit mag je niet missen! Dus geef je op om mee te spelen of kom langs om te kijken!

Entree

De entreeprijs is voor iedereen 5 euro bij binnenkomst! Er mogen maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Om zeker te zijn van entree kunnen de kaarten ook vooraf gekocht worden bij schouwburg de Kampanje. Kaarten zijn  ook te koop via de site www.kampanje.nl

..
Learn how to play Panna Knock Out

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark